Hoppa till huvudinnehåll

Soita arkisin klo 08-16 puh. +358 40 1956 944

Rekry

rekry

JOBBA I FRAMTIDENS BRANSCH!

Efterfrågan på klimatsmarta lösningar och hållbar energi ökar med fart och vi har nu mera arbete än vi hinner med. Vi borrar i genomsnitt 6000 meter per vecka och 29 000 meter per månad, har investerat i många nya maskiner och får hela tiden nya projekt runtom i landet.

Vi rekryterar kontinuerligt så lämna gärna in en öppen ansökan. Vi erbjuder dig i ett omväxlande arbete där ingen dag är annan lik. För att stödja det psykiska och fysiska välmåendet har ledningen genomgått en utbildning i välmående ledarskap och vi ordnar hälsokampanjer som främjar det goda för kropp och knopp. Vi prioriterar regelbundna personalmöten och tyky-dagar.

Vi värderar säkerhetsaspekter högt och ser till att det är tryggt och bekvämt att arbeta hos oss. Arbetsmaskinerna och -utrustningen är ändamålsenliga och arbetsledningen finns som ditt stöd dygnet runt. Vi har konkurrenskraftiga löner och en stödjande arbetskultur.

REKRYTERING - PROJEKTLEDARE

Vi rekryterar - Vill du bli en del av ett stabilt tillväxtföretag som arbetar med hållbara energilösningar i framtidens bransch? Nu söker vi en projektledare till vårt kontor i Kronoby. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och goda sociala förmågor, är tekniskt kunnig och har en vilja till att lära och utvecklas i arbetet. Du är inte rädd för att ta tag i arbetsuppgifter, du löser problem när de uppstår och har en förmåga till att se saker ur ett helhetsperspektiv. Arbetet sköts på finska, svenska och i viss mån engelska och goda kommunikativa färdigheter i de båda inhemska språken krävs. 

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett välmående företag med värderingar som syns i praktiken. Till våra framgångsfaktorer hör ett gott ledarskap, en modern maskinpark, ett innovativt tänkande och välmående i arbetet. Vi jobbar alla i samma lag mot ett gemensamt mål, där din individuella insats värdesätts. 

Som projektledare ansvarar du över de praktiska arrangemangen och är ute på fältet ett par dagar i veckan vid större projekt. Du har kontakt med beställaren under projektets gång och kallar till arbetsplatsmöten varje måndag. Arbetsresor i hela Finland ingår i arbetet. Du reser bekvämt med tåg och våra bilar väntar på plats. 

Låter denna tjänst som ditt nästa steg? Vid frågor och intresse, ring Stefan Storvall på tel.+358 400 698 436 eller skicka in din fritt formulerade ansökan med CV senast den 30.9.2023 till stefan.storvall@ks-geoenergi.fi. Arbetet påbörjas den 1.10 eller enligt överenskommelse. Tjänsten fylls så snart rätt person hittas. 

Missa inte denna möjlighet, ansök nu!

 

Projektledare

DESSA VÄRDERINGAR VÄGLEDER OSS I ARBETET

Paragraphs
Tryggt

Säkerhetsaspekten är väldigt viktig hos oss, vi värnar om både kunderna och personalen.

Det är tryggt att arbeta hos oss och det är tryggt för kunden att anställa oss.  Kunderna garanteras ett tryggt och säkert slutresultat. Vi jobbar förebyggande med säkerheten på daglig basis.

Bekvämt

Vi har bekväma och lättanvända lösningar åt kunden och ser till att våra anställda kan arbeta så bekvämt som möjligt och ordnar med bekväma och ändamålsenliga arbetskläder och -utrustning.

Vi har en alltid tillgänglig och saklig arbetsledning.

Ekologiskt

Vi värnar om miljön och ser oss som föregångare inom miljötänk.

Prisvärt

Vi har prisvärda produkter och lösningar samt ser till att vi har konkurrenskraftiga löner åt vår personal.

Individen i fokus

Vi ser de anställdas behov och erbjuder individuella lösningar åt kunder.

TRE FAKTORER SOM PÅVERKAT POSITIVT PÅ VÅR FRAMGÅNG

PERSONALENS VÄLMÅENDE
  • Vi värderar regelbundna möten på plats högt
  • Vi ordnar hälsokampanjer som främjar knopp och kropp
  • Vårt team är sammansvetsat och vi jobbar alla mot samma mål
LEDARSKAP
  • Vi jobbar individuellt och i team och
  • Vi har stödande ledarstruktur i arbetet
  • Ledningen har genomgått utbildning i välmående ledarskap
MODERN MASKINPARK
  • Vi har en ny borrmaskin och enhet 2022. Under 2023 får vi ytterligare tre nya enheter och har totalt åtta efter det.
  • Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi moderniserar vår maskinpark för att utveckla och effektivera