Rekry

rekry

TYÖSKENTELE TULEVAISUUDEN ALALLA!

Ilmastoälykkäiden ratkaisujen ja kestävän energian kysyntä kasvaa nopeasti, ja meillä on nyt enemmän työtä kuin pystymme tekemään. Me poraamme keskimäärin 6000 metriä viikossa ja 29 000 metriä kuukaudessa, olemme investoineet moneen uuteen laitteeseen ja saamme koko ajan uusia projekteja ympäri maata.

Me rekrytoimme jatkuvasti, joten jätä mielellään meille avoin hakemuksesi. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen. Olemme panostaneet paljon johtajuuden kehittämiseen, jotta voimme auttaa ja tukea sinua ja järjestämme liikuntakampanjoita, joka tukee fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Priorisoimme säännöllisiä henkilöstökokouksia ja tyhy-päiviä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja itsenäisen työn, mikä tarkoittaa, että olet liikkeellä työparisi kanssa suurimman osan ajasta. Koko Suomi on toimialasi ja kiinteä piste on Kruunupyyssä. Arvostamme tiimihenkeä suuresti ja työnjohtajamme ovat tukenasi ympäri vuorokauden.

Arvostamme turvallisuutta ja varmistamme, että meillä on turvallista ja mukavaa työskennellä. Koneet ja laitteet ovat tarkoituksenmukaisia ja työnjohto on käytettävissä tukenasi ympäri vuorokauden. Palkkamme ovat kilpailukykyisiä ja meidän työkulttuurimme on arvostava.

REKRYTOINTI - KAIVONPORAAJA

Haluatko olla mukana luomassa edellytyksiä jotta meistä tulee yksi porausalan markkinajohtajista?

Tänä vuonna kasvu on:

  • 10 työntekijää
  • 2 porauslaitosta
  • Liikevaihto 3 miljoonaa euroa

Hankimme uuden koneen toukokuussa ja tarvitsemme ammattitaitoisia kaivonporaajia sen käyttämiseen - oletko yksi heistä?

Jos pidät ihmisten kohtaamisista, ongelmanratkaisusta ja työmatkoista, meillä on täydellinen paikka sinulle! Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja pääset työskentelemään nykyaikaisten ja ympäristöystävällisten energiaratkaisujen parissa, jotka ovat tulevaisuus. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja itsenäisen työn, mikä tarkoittaa, että olet liikkeellä työparisi kanssa suurimman osan ajasta. Koko Suomi on toimialasi ja kiinteä piste on Kruunupyyssä. Toivomme, että olet utelias, peloton ja näet työn, joka on tehtävä. C-kortti ovat välttämätön. Työskentelet sekä suomen- että ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Työ on fyysistä ja olemme panostaneet suuresti johtajuuden kehittämiseen, jotta voimme auttaa ja tukea sinua.

Rekrytoinnista vastaa Lissn consulting. Jos sinulla on kysyttävää, soita (041-4314329) tai lähetä sähköpostia Monikalle (monika@lissn.fi) Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Monikalle viimeistään 3.3.2023.

Tai täytä lomake tästä

NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT MEITÄ TYÖSSÄMME

Paragraphs
Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on meille erittäin tärkeä, välitämme sekä asiakkaista että henkilökunnasta. Meillä on turvallista työskennellä ja asiakkaan on turvallista palkata meidät. Asiakkaille taataan turvallinen lopputulos. Työskentelemme ennaltaehkäisevästi turvallisuuden kanssa päivittäin.

Mukavuus

Meillä on asiakkaalle kätevät ja helppokäyttöiset ratkaisut ja varmistamme, että työntekijämme voivat työskennellä mahdollisimman mukavasti ja järjestämme asianmukaiset työvaatteet ja -välineet. Meillä on aina käytettävissä oleva ja asiallinen työnjohto.

Ekologisuus

Välitämme ympäristöstä ja näemme itsemme ympäristöajattelun edelläkävijöinä.

Taloudellisuus

Meillä on kohtuuhintaisia tuotteita ja ratkaisuja ja varmistamme, että meillä on kilpailukykyiset palkat henkilöstöllemme.

Ihminen keskiössä

Näemme työntekijöiden tarpeet ja tarjoamme asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja.

KOLMA TEKIJÄÄ JOTKA OVAT VAIKUTTANEET MENESTYKSEEMME

HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI
  • arvostamme säännöllisiä tapaamisia paikan päällä

  • Järjestämme terveyskampanjoita, jotka edistävät fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia

  • Tiimimme on tiivis ja työskentelemme kaikki kohti samaa tavoitetta

JOHTAJUUS
  • työskentelemme yksilöllisesti ja tiimeissä ja meillä on työssämme kannustava johtamisrakenne

  • johto on kouluttautunut hyvinvoinnin johtamiseen tavoitetta

NYKYAIKAISET KONEET
  • Meillä on uusi pora ja yksikkö vuonna 2022. Vuonna 2023 saamme vielä kolme uutta yksikköä ja sen jälkeen meillä on yhteensä kahdeksan.
  • palveluidemme kysyntä kasvaa ja modernisoimme koneitamme kehittääksemme ja tehostaaksemme toimintaamme