Hyppää pääsisältöön

Soita arkisin klo 08-16 puh. +358 40 1956 944

Rekry

rekry

TYÖSKENTELE TULEVAISUUDEN ALALLA!

Ilmastoälykkäiden ratkaisujen ja kestävän energian kysyntä kasvaa nopeasti, ja meillä on nyt enemmän työtä kuin pystymme tekemään. Me poraamme keskimäärin 6000 metriä viikossa ja 29 000 metriä kuukaudessa, olemme investoineet moneen uuteen laitteeseen ja saamme koko ajan uusia projekteja ympäri maata.

Me rekrytoimme jatkuvasti, joten jätä mielellään meille avoin hakemuksesi. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen. Olemme panostaneet paljon johtajuuden kehittämiseen, jotta voimme auttaa ja tukea sinua ja järjestämme liikuntakampanjoita, joka tukee fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Priorisoimme säännöllisiä henkilöstökokouksia ja tyhy-päiviä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja itsenäisen työn, mikä tarkoittaa, että olet liikkeellä työparisi kanssa suurimman osan ajasta. Koko Suomi on toimialasi ja kiinteä piste on Kruunupyyssä. Arvostamme tiimihenkeä suuresti ja työnjohtajamme ovat tukenasi ympäri vuorokauden.

Arvostamme turvallisuutta ja varmistamme, että meillä on turvallista ja mukavaa työskennellä. Koneet ja laitteet ovat tarkoituksenmukaisia ja työnjohto on käytettävissä tukenasi ympäri vuorokauden. Palkkamme ovat kilpailukykyisiä ja meidän työkulttuurimme on arvostava.

REKRYTOINTI - MYYJÄ

Myyntitiimimme etsii myyjää!

Haluatko myötävaikuttaa vihreään siirtymään luomalla kasvua ja hankkia uusia asiakkaita myymällä? Tarjolla on kehittyvä työ vakaassa kasvuyrityksessä. Mukaan tulee loistavat työkaverit ja terveyttä edistävät edut.

Osana myyntitiimiämme työskentelet niin yksityishenkilöiden kuin yritysasiakkaiden parissa. Tehtäviin kuuluu tarjousten laskenta, työskentely uusasiakashankinnassa, asiakaskäynnit yritysten ja yksityishenkilöiden luona ympäri Suomen, sekä messuille osallistuminen. Isot tehtävät tuovat paljon vapautta, niinpä voit muokata päivittäistä työtäsi omien tavoitteiden, sekä yrityksen vision mukaisesti. Yrityksen visio on olla Pohjoismaiden johtava vihreän energian toimija.

Etsimme myyjää, joka:

 • Verkostoituu erilaisten ihmisten kanssa helposti ja rakentaa luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin.
 • Taitaa myyntipuheet sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja muokkaa viestintää asiakkaan tarpeiden mukaan .
 • Ajattelee loogisesti, joustaa ja ottaa haltuun isoja kokonaisuuksia.
 • Tarjoilee potentiaalisille asiakkaille uusia näkökulmia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja.
 • On varusteltu myyntityön kokemuksella ja viihtyy päivittäin ihmisten parissa.

Tekninen osaaminen ja kokemus infrastruktuuri teollisuudesta, geotermisestä energiasta tai vihreästä energiasta katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.6 tai sopimuksen mukaan. Työskentelet pääkonttorissamme Kruunupyyssä, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä. Työsuhteen alussa on 3-4 viikon perehdytysjakso, jossa omiin tehtäviin perehtymisen lisäksi tutustut yrityksen toimintaan. Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen stefan.storvall@ks-geonergi.fi 30.4 mennessä.

 

NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT MEITÄ TYÖSSÄMME

Paragraphs
Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on meille erittäin tärkeä, välitämme sekä asiakkaista että henkilökunnasta. Meillä on turvallista työskennellä ja asiakkaan on turvallista palkata meidät. Asiakkaille taataan turvallinen lopputulos. Työskentelemme ennaltaehkäisevästi turvallisuuden kanssa päivittäin.

Mukavuus

Meillä on asiakkaalle kätevät ja helppokäyttöiset ratkaisut ja varmistamme, että työntekijämme voivat työskennellä mahdollisimman mukavasti ja järjestämme asianmukaiset työvaatteet ja -välineet. Meillä on aina käytettävissä oleva ja asiallinen työnjohto.

Ekologisuus

Välitämme ympäristöstä ja näemme itsemme ympäristöajattelun edelläkävijöinä.

Taloudellisuus

Meillä on kohtuuhintaisia tuotteita ja ratkaisuja ja varmistamme, että meillä on kilpailukykyiset palkat henkilöstöllemme.

Ihminen keskiössä

Näemme työntekijöiden tarpeet ja tarjoamme asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja.

KOLME TEKIJÄÄ JOTKA OVAT VAIKUTTANEET MENESTYKSEEMME

HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI
 • arvostamme säännöllisiä tapaamisia paikan päällä

 • Järjestämme terveyskampanjoita, jotka edistävät fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia

 • Tiimimme on tiivis ja työskentelemme kaikki kohti samaa tavoitetta

JOHTAJUUS
 • työskentelemme yksilöllisesti ja tiimeissä ja meillä on työssämme kannustava johtamisrakenne

 • johto on kouluttautunut hyvinvoinnin johtamiseen tavoitetta

NYKYAIKAISET KONEET
 • Meillä on uusi pora ja yksikkö vuonna 2022. Vuonna 2023 saamme vielä kolme uutta yksikköä ja sen jälkeen meillä on yhteensä kahdeksan.
 • palveluidemme kysyntä kasvaa ja modernisoimme koneitamme kehittääksemme ja tehostaaksemme toimintaamme

Tarjoamme tulevaisuuden energiaratkaisuja pienille ja suurille kiinteistöille edistyksellisen geotermisen teknologian avulla.

Ympäristöystävälliset lämmitysjärjestelmämme vähentävät sekä energiakustannuksia että hiilidioksidipäästöjä.

Räätälöidyn toimintatapamme avulla optimoimme jokaisen kiinteistön potentiaalin geotermisen energian tuottamiseksi.

Valitse sivusto tarpeittesi mukaan.