Hyppää pääsisältöön

Soita arkisin klo 08-16 puh. +358 40 1956 944

Rekry

rekry

TYÖSKENTELE TULEVAISUUDEN ALALLA!

Ilmastoälykkäiden ratkaisujen ja kestävän energian kysyntä kasvaa nopeasti, ja meillä on nyt enemmän työtä kuin pystymme tekemään. Me poraamme keskimäärin 6000 metriä viikossa ja 29 000 metriä kuukaudessa, olemme investoineet moneen uuteen laitteeseen ja saamme koko ajan uusia projekteja ympäri maata.

Me rekrytoimme jatkuvasti, joten jätä mielellään meille avoin hakemuksesi. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen. Olemme panostaneet paljon johtajuuden kehittämiseen, jotta voimme auttaa ja tukea sinua ja järjestämme liikuntakampanjoita, joka tukee fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Priorisoimme säännöllisiä henkilöstökokouksia ja tyhy-päiviä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja itsenäisen työn, mikä tarkoittaa, että olet liikkeellä työparisi kanssa suurimman osan ajasta. Koko Suomi on toimialasi ja kiinteä piste on Kruunupyyssä. Arvostamme tiimihenkeä suuresti ja työnjohtajamme ovat tukenasi ympäri vuorokauden.

Arvostamme turvallisuutta ja varmistamme, että meillä on turvallista ja mukavaa työskennellä. Koneet ja laitteet ovat tarkoituksenmukaisia ja työnjohto on käytettävissä tukenasi ympäri vuorokauden. Palkkamme ovat kilpailukykyisiä ja meidän työkulttuurimme on arvostava.

REKRYTOINTI - PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Rekrytoimme - Haluatko osaksi vakaata kasvuyritystä, joka työskentelee kestävien energiaratkaisujen parissa tulevaisuuden toimialalla? Haemme nyt projektipäällikköä Kruunupyyn toimistoomme.

Haemme sinua, jolla on hyvät yhteistyö- sekä sosiaaliset taidot, olet teknisesti asiantunteva ja sinulla on halu oppia ja kehittyä työssä. Et pelkää ottaa tehtäviä vastaan, ratkaiset ongelmia silloin, kun niitä ilmenee, ja sinulla on kyky nähdä asiat kokonaisvaltaisesti. Työkielemme on suomi, ruotsi ja jossain määrin myös englanti. Edellytämme hyviä ruotsin ja suomen kielen taitoja. 

Tarjoamme sinulle kehittyvää työtä menestyvässä yrityksessä, jonka arvot näkyvät työnteossa. Menestystekijöitämme ovat hyvä johtaminen, nykyaikainen konepuisto, innovatiivinen ajattelu ja työhyvinvointi. Työskentelemme kaikki samassa tiimissä yhteisen päämäärän eteen, jossa yksilöllistä panostasi arvostetaan.

Projektipäällikkönä vastaat käytännön järjestelyistä ja olet kentällä pari päivää viikossa isoimmissa projekteissa. Pidät yhteyttä asiakkaaseen projektin aikana ja soitat työpaikkakokouksiin joka maanantai. Työmatkat ympäri Suomen kuuluvat työhön. Matkustat mukavasti junalla ja automme odottavat paikan päällä.

Kuulostaako tämä haaste seuraavalta askeleeltasi? Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa Stefan Storvallille puh. 0400 698 436 tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:llä 30.9.2023 mennessä osoitteeseen stefan.storvall@ks-geoenergi.fi. Työ alkaa 1.10 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Älä missaa tätä tilaisuutta, vaan hae nyt!

 

NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT MEITÄ TYÖSSÄMME

Paragraphs
Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on meille erittäin tärkeä, välitämme sekä asiakkaista että henkilökunnasta. Meillä on turvallista työskennellä ja asiakkaan on turvallista palkata meidät. Asiakkaille taataan turvallinen lopputulos. Työskentelemme ennaltaehkäisevästi turvallisuuden kanssa päivittäin.

Mukavuus

Meillä on asiakkaalle kätevät ja helppokäyttöiset ratkaisut ja varmistamme, että työntekijämme voivat työskennellä mahdollisimman mukavasti ja järjestämme asianmukaiset työvaatteet ja -välineet. Meillä on aina käytettävissä oleva ja asiallinen työnjohto.

Ekologisuus

Välitämme ympäristöstä ja näemme itsemme ympäristöajattelun edelläkävijöinä.

Taloudellisuus

Meillä on kohtuuhintaisia tuotteita ja ratkaisuja ja varmistamme, että meillä on kilpailukykyiset palkat henkilöstöllemme.

Ihminen keskiössä

Näemme työntekijöiden tarpeet ja tarjoamme asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja.

KOLME TEKIJÄÄ JOTKA OVAT VAIKUTTANEET MENESTYKSEEMME

HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI
  • arvostamme säännöllisiä tapaamisia paikan päällä

  • Järjestämme terveyskampanjoita, jotka edistävät fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia

  • Tiimimme on tiivis ja työskentelemme kaikki kohti samaa tavoitetta

JOHTAJUUS
  • työskentelemme yksilöllisesti ja tiimeissä ja meillä on työssämme kannustava johtamisrakenne

  • johto on kouluttautunut hyvinvoinnin johtamiseen tavoitetta

NYKYAIKAISET KONEET
  • Meillä on uusi pora ja yksikkö vuonna 2022. Vuonna 2023 saamme vielä kolme uutta yksikköä ja sen jälkeen meillä on yhteensä kahdeksan.
  • palveluidemme kysyntä kasvaa ja modernisoimme koneitamme kehittääksemme ja tehostaaksemme toimintaamme