Avoimet ovet

Juhlimme syntymäpäiviä, uusia työntekijöitä ja kesää avoimilla ovilla sekä Snåresin tuoreilla possuilla. Tervetuloa Kirkontie 4, Kruunupyyhyn perjantaina 19. heinäkuuta klo 10-15!
KS Geoenergi
Stefan Storvall (KS-Geoenergi), Jens Timrén (Geo Batteri), Tony Jernström (Constech Ab) ja Sven Nynäs (KS-Geoenergi)

Pian 20-vuotias yritys KS Geoenergi Kruunupyyssä, joka työskentelee uusiutuvan geoenergian porauksen parissa, eli auringossa varastoidun lämmön ja viileyden hyödyntämisen kallioperässä, siirtyy nyt uuteen vaiheeseen yrityksenä.
Kilpailukykynsä vahvistamiseksi ja halulla kehittää yritystä perustajat

Aurinkokallio

Lämmityskauden ollessa taas ajankohtainen, voimme todeta olevamme erittäin tyytyväisiä maalämpösysteemiimme. Meidän maalämpökaivomme porattiin talvella ennen hirsikehikon pystytystä ja poraaminen onnistuukin hyvin myös talvella.

 

Sopimus Eurodrillingin
kanssa

Loistavia uutisia, olemme allekirjoittaneet sopimuksen Eurodrillingin kanssa, joka tuo Comacchio-porauslaitteita Suomeen ja Ruotsiin. 🎉 KS Geoenergi huolehtii Comacchio-koneiden varaosista ja huollosta Pohjois-Suomessa.

Kuvassa kättelevät Christer Wretman Eurodrillingistä, Stefan Storvall ja Sven Nynäs Tukholmassa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Tutustu uuteen
esitteemme!

Saunamökille käyttövettä

Minun saunamökiltä on puuttunut käyttövesi, joten vesi on pitänyt erikseen kuljettaa sinne. Tänä kesänä mökilleni tehtiin KS GEOENERGIN toimesta poravesikaivo, joka helpottaa mökillä veden käyttöä. Porakaivoa pidän sopivana ratkaisuna sen käyttövarmuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Lisäksi sen tekeminen sujui KS GEOENERGIN toimesta kätevästi yhden päivän aikana. Nyt saan muutamalla pumppauksella saunassa tarvittavat vedet.

Hyvä uutinen sinulle

Nyt kannattaa vaihtaa maalämpöön. Saatavana 4.000 euron kerta-avustus.

Lämmön kausivarastointi

25 000 € vuosittain, sen verran rahaa Kaustisen evankelinen opisto Kaustisella odottaa säästävänsä lämmityskuluissa sen jälkeen, kun maalämmön ja aurinkopaneeleista saatavan lämmön kausivarastoinnin yhdistävä järjestelmä on otettu käyttöön.

Oikea järjestelmä puusepänliikkeeseen!

- Tänä talvena lämpötila on ollut paljon tasaisempi verrattuna entisiin, Nylund sanoo. - Emme vaihtaisi, sanoo Sture maalämpöjärjestelmästä, joka on ollut käytössä ensimmäisen talven ilman vaivaa.

Säästöt jotka perustuvat todellisiin laskelmiin.

Tutustu miten voit tehdä todellisia säästöjä vaihtaessasi maalämpöön. Lue lisää ja tutustu todellisiin säästöihin.
Uusi kalusto
Uudistimme kalustoamme! Tutustu kalustoon videon kautta.
Omakotitalojen energiaratkaisut
Rakensitpa uutta tai korjaat olemassaolevaa, energiaratkaisumme tarjoavat ekologisen, taloudellisen ja kestävän lämmitysjärjestelmän tulevaisuutta ajatellen.
Suurten kiinteistöjen energiaratkaisut
Maalämmön avulla voit säästää tuntuvasti lämmitys- ja energiakuluissa. Kysy lisää kiinteistösi tulevaisuuden energiaratkaisuista.

Palvelut

 • Suunnittelu
 • Säästö
 • Asennus
 • Ota meidät mukaan heti hankkeen alusta saakka

  Yli kymmenen vuoden kokemus energiakaivoporauksista tarkoittaa, että meillä on yhtä ja toista jaettavaa. Voimme suunnitella koko projektin selvitystyöstä asennukseen asti.  Autamme sinua välttämään kompastuskivet, joita hanke voi tuoda mukanaan.

 • Tästä syystä säästät

  Miten maalämpö toimii? Jokaista lämpöpumpun käyttämää kilowattituntia kohti järjestelmä tuottaa 3-5 Kwh. Parhaan mahdollisen tehon saavuttamiseksi on tärkeää, että porakaivon syvyys, lämpöpumpun teho ja lämmityssilmukat suunnitellaan toimimaan yhdessä mahdollisimman hyvin. Järjestelmän säätäminen on myös ensisijaisen tärkeää.

 • Koko paketti yhdeltä toimittajalta

  On turvallista käyttää toimittajaa, joka ottaa hankkeesta kokonaisvastuun. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä useisiin eri toimijoihin, jotka pahimmassa tapauksessa syyttelevät toisiaan, jos ongelmia ilmaantuu. Otamme kokonaisvastuun, eikä sinun tarvitse itse ottaa yhteyttä sähköasentajiin, kaivinkoneenkuljettajiin, LVI-asentajiin jne.