Hoppa till huvudinnehåll

Soita arkisin klo 08-16 puh. +358 40 1956 944

Rekry

Efterfrågan på klimatsmarta lösningar och hållbar energi ökar med fart och vi har nu mera arbete än vi hinner med. Vi borrar i genomsnitt 6000 meter per vecka och 29 000 meter per månad, har investerat i många nya maskiner och får hela tiden nya projekt runtom i landet.

Vi söker därför en projektledare, maskinmontör och flera brunnsborrare till vårt effektiva och sammansvetsade gäng. Vi erbjuder dig i ett omväxlande arbete där ingen dag är annan lik. För att stödja det psykiska och fysiska välmåendet har ledningen genomgått en utbildning i välmående ledarskap och vi ordnar hälsokampanjer som främjar det goda för kropp och knopp. Vi prioriterar regelbundna personalmöten och tyky-dagar.

Vi värderar säkerhetsaspekter högt och ser till att det är tryggt och bekvämt att arbeta hos oss. Arbetsmaskinerna och -utrustningen är ändamålsenliga och arbetsledningen finns som ditt stöd dygnet runt. Vi har konkurrenskraftiga löner och en stödjande arbetskultur.

Rekryteringen sköts av Lissn consulting. Om du har frågor får du gärna ringa (041-4314329) eller mejla Monika (monika@lissn.fi)  Skicka in din ansökan och CV på mejl åt Monika senast 11.12.2022 och skriv tjänsten du söker som rubrik i mejlet.

PROJEKTLEDARE

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och flexibelt arbete som kräver en god planerings- och organiseringsförmåga. Du ser till att arbetet på byggnadsplatsen fortlöper utan avbrott och får använda dina ledarförmågor för att se till att resultatet blir det bästa möjliga. Dagarna är varierande och kräver att du kan hantera överraskande situationer och ta din plats.

Vi växer stadigt, får konstant nya uppdrag och får allt större fotfäste på marknaden. Din roll i helhetsprocessen är viktig och vi värdesätter ditt arbete stort. Du får jobba självständigt och bygga upp din arbetsvecka enligt givna tidsramar. Arbetet innebär att du reser i genomsnitt 2 dagar i veckan och du använder både finska och svenska i arbetet. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller annan lämplig utbildning, är lösningsbenägen och tar tag i arbetet. Vi vill också se referenser av tidigare projektledning som du gjort.

BRUNNSBORRARE

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och ett autonomt arbete som innebär att du är på resande fot med ditt arbetspar största delen av tiden. Hela Finland är ditt arbetsfält och den fasta punkten är i Kronoby. Vi värderar teamandan högt och våra förmän finns till ditt stöd dygnet runt.

Arbetet är krävande och vi har satsat stort på att utveckla ledarskapet för att kunna hjälpa och stödja dig. Vi önskar att du är nyfiken, orädd och ser det arbete som behöver utföras. C-kort är ett måste. Du jobbar med både finskspråkiga och svenskspråkiga kunder. Arbetet är fysiskt tungt, så du behöver ha viljan att ta hand om dig själv med hjälp av vårt stöd. Om du gillar människomöten, problemlösning och arbetsresor har vi den perfekta platsen åt dig!

MASKINMONTÖR

Hos oss får du jobba med service och reparation av maskiner och tunga fordon. Vi värnar om våra kunder och vill se till att våra produkter fungerar som lovat och därför är din insats viktig. Du har regelbundna arbetstider samt även dejour på kvällar och veckoslut. Ibland rycker du ut till arbetsplatsen för att lösa problem. Du lyckas bäst i arbetet om du är social, tar tag i arbetet och ser möjligheter.

Vi ser till att du har en konkurrenskraftig lön, ändamålsenliga arbetsverktyg och en säker arbetsomgivning och erbjuder dig ett praktiskt arbete, en superbra arbetsgemenskap och en trygg arbetsplats i ett växande företag.