Rekry

Vi rekryterar brunnsborrare

Efterfrågan på klimatsmarta lösningar och hållbar energi ökar med fart och vi har nu mera arbete än vi hinner med. Vi söker därför

BRUNNSBORRARE / MONTÖRER

till vårt effektiva och sammansvetsade gäng. Vi erbjuder dig i ett omväxlande arbete där ingen dag är annan lik. Om du gillar människomöten, problemlösning och arbetsresor har vi den perfekta platsen åt dig!

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och ett autonomt arbete som innebär att du är på resande fot med ditt arbetspar största delen av tiden. Hela Finland är ditt arbetsfält och den fasta punkten är i Kronoby. Vi värderar teamandan högt och våra förmän finns till ditt stöd dygnet runt. Arbetet är krävande och vi har satsat stort på att utveckla ledarskapet för att kunna hjälpa och stöda dig. För att stöda det psykiska och fysiska välmåendet har ledningen genomgått en utbildning i välmående ledarskap och vi ordnar hälsokampanjer som främjar det goda för kropp och knopp. Regelbundna tyky-dagar prioriterar vi högt.

Vi önskar att du är nyfiken, orädd och ser det arbete som behöver utföras. C-kort är ett måste. Du jobbar med både finskspråkiga och svenskspråkiga kunder. Arbetet är fysiskt tungt, så du behöver ha viljan att ta hand om dig själv med hjälp av vårt stöd.

Mera information får du av Stefan Storvall (tel. 0400-698436). Skicka in din ansökan och CV åt Stefan på mejl (stefan.storvall@ks-geoenergi.fi).

Kom med i sjakki