Referenssit

Ikea, Ikano (Avion)

Energiakaivot
95 x 200 m
KS Geoenergin ensimmäinen isompi projekti oli kauppakeskus Uumajassa 2014.

Sopimus Eurodrillingin
kanssa

Loistavia uutisia, olemme allekirjoittaneet sopimuksen Eurodrillingin kanssa, joka tuo Comacchio-porauslaitteita Suomeen ja Ruotsiin. 🎉 KS Geoenergi huolehtii Comacchio-koneiden varaosista ja huollosta Pohjois-Suomessa.

Kuvassa kättelevät Christer Wretman Eurodrillingistä, Stefan Storvall ja Sven Nynäs Tukholmassa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Syyskampanja!

Jaamme ensi vuoden lämpöpumpun sähkökustannukset kun tilaat lämpökaivo ennen 31.9.2023.
Pumpun asennus viimeistään keväällä 2024.

Power Truck Show

Uusin yksikömme, kone- ja kuorma-autot Sauli ja Jenni, voittivat parhaan päällirakenteen palkinnon Power Truck Show 2023 -tapahtumassa Härmässä.

Tutustu uuteen
esitteemme!

Meistä kirjoitettiin Poratek lehdessä.

Sivulla 10 toimitusjohtajastamme

Sivuilla 36-37 Mirka Pietarsaaren projektista

Saunamökille käyttövettä

Minun saunamökiltä on puuttunut käyttövesi, joten vesi on pitänyt erikseen kuljettaa sinne. Tänä kesänä mökilleni tehtiin KS GEOENERGIN toimesta poravesikaivo, joka helpottaa mökillä veden käyttöä. Porakaivoa pidän sopivana ratkaisuna sen käyttövarmuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Lisäksi sen tekeminen sujui KS GEOENERGIN toimesta kätevästi yhden päivän aikana. Nyt saan muutamalla pumppauksella saunassa tarvittavat vedet.

Hyvä uutinen sinulle

Nyt kannattaa vaihtaa maalämpöön. Saatavana 4.000 euron kerta-avustus.

Lämmön kausivarastointi

25 000 € vuosittain, sen verran rahaa Kaustisen evankelinen opisto Kaustisella odottaa säästävänsä lämmityskuluissa sen jälkeen, kun maalämmön ja aurinkopaneeleista saatavan lämmön kausivarastoinnin yhdistävä järjestelmä on otettu käyttöön.

Oikea järjestelmä puusepänliikkeeseen!

- Tänä talvena lämpötila on ollut paljon tasaisempi verrattuna entisiin, Nylund sanoo. - Emme vaihtaisi, sanoo Sture maalämpöjärjestelmästä, joka on ollut käytössä ensimmäisen talven ilman vaivaa.

Säästöt jotka perustuvat todellisiin laskelmiin.

Tutustu miten voit tehdä todellisia säästöjä vaihtaessasi maalämpöön. Lue lisää ja tutustu todellisiin säästöihin.
Uusi kalusto
Uudistimme kalustoamme! Tutustu kalustoon videon kautta.
Omakotitalojen energiaratkaisut
Rakensitpa uutta tai korjaat olemassaolevaa, energiaratkaisumme tarjoavat ekologisen, taloudellisen ja kestävän lämmitysjärjestelmän tulevaisuutta ajatellen.
Suurten kiinteistöjen energiaratkaisut
Maalämmön avulla voit säästää tuntuvasti lämmitys- ja energiakuluissa. Kysy lisää kiinteistösi tulevaisuuden energiaratkaisuista.

Palvelut

 • Asennus
 • Suunnittelu
 • Säästö
 • Koko paketti yhdeltä toimittajalta

  On turvallista käyttää toimittajaa, joka ottaa hankkeesta kokonaisvastuun. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä useisiin eri toimijoihin, jotka pahimmassa tapauksessa syyttelevät toisiaan, jos ongelmia ilmaantuu. Otamme kokonaisvastuun, eikä sinun tarvitse itse ottaa yhteyttä sähköasentajiin, kaivinkoneenkuljettajiin, LVI-asentajiin jne.

 • Ota meidät mukaan heti hankkeen alusta saakka

  Yli kymmenen vuoden kokemus energiakaivoporauksista tarkoittaa, että meillä on yhtä ja toista jaettavaa. Voimme suunnitella koko projektin selvitystyöstä asennukseen asti.  Autamme sinua välttämään kompastuskivet, joita hanke voi tuoda mukanaan.

 • Tästä syystä säästät

  Miten maalämpö toimii? Jokaista lämpöpumpun käyttämää kilowattituntia kohti järjestelmä tuottaa 3-5 Kwh. Parhaan mahdollisen tehon saavuttamiseksi on tärkeää, että porakaivon syvyys, lämpöpumpun teho ja lämmityssilmukat suunnitellaan toimimaan yhdessä mahdollisimman hyvin. Järjestelmän säätäminen on myös ensisijaisen tärkeää.

Ota yhteyttä