Hyppää pääsisältöön

Soita arkisin klo 08-16 puh. +358 40 1956 944

KS Geoenergi Oy ottaa uusia askeleita tullakseen johtavaksi toimijaksi geoenergia-alalla

KS Geoenergi
Stefan Storvall (KS-Geoenergi), Jens Timrén (Geo Batteri), Tony Jernström (Constech Ab) ja Sven Nynäs (KS-Geoenergi)

Pian 20-vuotias yritys KS Geoenergi Kruunupyyssä, joka työskentelee uusiutuvan geoenergian porauksen parissa, eli auringossa varastoidun lämmön ja viileyden hyödyntämisen kallioperässä, siirtyy nyt uuteen vaiheeseen yrityksenä.
Kilpailukykynsä vahvistamiseksi ja halulla kehittää yritystä perustajat Stefan Storvall ja Sven Nynäs päättivät liittyä CONSTECH AB -konserniin.
CONSTECH AB on aloite, jossa joukko samankaltaisia yrityksiä Ruotsissa, yhdessä joukon kokeneiden teollisuusmiesten kanssa, ovat yhdistäneet voimansa rakentaakseen - johtavan toimijan Pohjoismaissa paikallisesti tuotetulle uusiutuvalle energialle

KS Geoenergi Oyllä on kotipaikkansa Kruunupyyssä ja se on tänään yksi Suomen suurimmista kaivonporausyrityksistä. Yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja suorittaa töitä suuressa osassa Suomea, mutta myös Pohjois-Ruotsissa. Asiakkaiden joukossa voidaan mainita IKEA, Adven, CleanHeat ja muita.
Jatkossa Stefan, Sven ja loput henkilökunnasta KruunuPyyssä työskentelevät yhdessä ruotsalaiskollegoidensa kanssa vahvistaakseen ryhmän tarjontaa voidakseen tulevaisuudessa toimittaa täydellisiä urakoita ja projekteja.
Constech AB koostuu tänään 8 yrityksestä, jotka yhdessä työskentelevät uusiutuvan energian parissa muodossa: Lämpöpumput, aurinkopaneelit, akkuvarastot, sähköautojen lataus-, ohjausjärjestelmät, geoenergia sekä huolto/kunnossapito.
Liikevaihto on noin 300 miljoonaa kruunua ja yrityksessä työskentelee noin 140 taitavaa ja motivoitunutta työntekijää.

mopMats O Paulsson (Hallituksen puheenjohtaja Constechissa): Olen seurannut geoenergia-alaa monia vuosia ja nähnyt sen potentiaalin. Tämä liiketoiminta-alue on tärkeä ja olen nyt saanut mahdollisuuden itse osallistua siirtymiseen uusiutuvaan ja kestävään yhteiskuntaan, sitoutumisellani Constech AB:ssä. Ryhmä, jonka olemme koonneet Ruotsissa, on pätevä ja kokenut ja meistä tulee yhdessä KS Geoenergin kanssa erittäin vahva toimija myös Suomen markkinoilla. Toivon myös, että taustani ja kokemukseni hieman suuremmasta teollisuusnäkökulmasta voivat tuoda tärkeitä komponentteja, joita yritys saattaa tarvita tulevaisuudessa.
Olen työurani aikana ollut useissa tehtävissä Suomessa ja siksi onkin erityisen mukavaa, että Stefan, Sven ja KS Geoenergi haluavat olla mukana tärkeällä ja mielenkiintoisella matkallamme eteenpäin.

Sven Nynäs (varatoimitusjohtaja KS Geoenergissa): Minä, yrittäjänä, jolla on 25 vuoden kokemus alalta, odotan innolla tätä ”uudelleenaloitusta” yhdessä uusien osakkaiden ja kumppaneiden kanssa, jotka vahvistavat meitä sekä osaamis- että resurssimielessä, jotta voimme auttaa useampia asiakkaita. Kasvaminen on tärkeää, sillä kalliolämmön markkinoiden odotetaan kasvavan suuresti ei ainoastaan Suomessa vaan myös Skandinaviassa, Euroopassa ja koko maailmassa - ja silloin yksin ei olla vahvoja.

Stefan Storvall (toimitusjohtaja KS Geoenergissa): Olemme yhdessä henkilökuntamme kanssa aina pyrkineet olemaan alamme kärjessä ja kasvaneet viime vuosina, mutta pelkästään orgaaninen kasvu vie pitkän ajan. Alallamme on ollut taitavia pieniä ja joitakin keskisuuria yrityksiä, ja markkinoiden liikkeet ovat olleet pieniä. Muutama vuosi sitten ensimmäiset PE-yritykset alkoivat ottaa meihin yhteyttä ja osoittivat kiinnostusta, ja silloin aloimme pohtia tulevaisuutta ja sitä, kuinka voisimme jatkaa vahvaa asemaamme. Halusimme jatkaa kasvumatkaa yhdessä henkilökuntamme kanssa ja etsimme strategisia kumppaneita, jotka sijoittivat omia resursseja ja sitoutumista. Nämä löysimme Mats & Co:sta, ja olemme tänään yhdessä Constech AB:n kanssa.

Tony Jernström, TJ Constech Ab

 

Tarjoamme tulevaisuuden energiaratkaisuja pienille ja suurille kiinteistöille edistyksellisen geotermisen teknologian avulla.

Ympäristöystävälliset lämmitysjärjestelmämme vähentävät sekä energiakustannuksia että hiilidioksidipäästöjä.

Räätälöidyn toimintatapamme avulla optimoimme jokaisen kiinteistön potentiaalin geotermisen energian tuottamiseksi.

Valitse sivusto tarpeittesi mukaan.